Oct 26, 2020

Invigning av vår nya tvätthall

Idag Invigde vi får nya tvätthall med ett unikt reningssytem levererat av Westmatic i Arvika. Kommunalrådet Peter Söderström var på plats och klippte bandet och i samband med invigningen förlängde vi även avtalet med Region Värmland. 

I vårt fortsatta mijöarvete kommer vi nu att installera solcellspaneler på vår depå på Blästervägen. Vi kunde även stolt visa upp att vi når upp till 100% kundnöjdhet.

Dec 19, 2019

Kopia påEn 2:a plats på Almis tillväxtliga 2019

Vi hamnade på en hedrande 2:a plats på Almis tillväxtliga 2019. Almis tillväxtliga startades 2002 och vill på olika sätt lyfta fram företagare i Värmland som vill växa och utvecklas. 

- Genom Tillväxtligan sätter vi fokus på företag som växer, men som också lyckas göra det med bibehållen lönsamhet. Många företagare är vardagshjältar vi vill visa attvi ser vilket bra jobb de gör, säger Peter Christenson, ansvarig för Tillväxtligan på Almi Värmland. 

På andra plats detta år finns alltså vi. Att hamna på tio-i-topplistan innebär att företagen får diplom som bevis för sina prestationer och dessutom möjlighet att träffa övriga högpresterande företagare.

Här kan ni läsa mer om årets Tillväxtliga.

Nov 17, 2019

Skördetid - för taxibolagets satsningar på kvalitet och miljö

TAXIidag är taxibranschens egen tidning. I senaste numret hittar ni ett repotage om vår resa. 

Klicka HÄR för att läsa mer. 

Oct 08, 2019

Hjärtstartare på plats!

Arvika - Eda Taxitransporter AB har nu införskaffat två hjärtstartare! Allt för att värna om medarbetare och kunder så mycket vi kan.
En finns på vårat kontor vid Järnvägsstationen och en finns vid vårat fordonsgarage på Blästervägen 13.
De är även registrerade i hjärtstartarregistret och således tillgängliga för allmänheten under våra öppettider, vilket vi känner är viktigt.

För att se på vilka platser runt om Arvika det finns en hjärtstartare, gå in på länken nedan.

Mar 28, 2019

På fredagen invigdes en ny reningsutrustning i Arvika-Eda Taxitransporters depå i Arvika. Detta som en direkt följd av de krav Värmlandstrafik ställt i upphandlingar.
Kraven som ska uppfyllas handlar om hållbara lösningar vad beträffar miljö, kvalitet, personal  med mera

 

Läs mer.

Oct 19, 2017

Värmlandstrafik har nu avslutat upphandlingen av servicetrafik, det vill säga färdtjänst och sjukresor i Värmland. Det blir fyra nya leverantörer i Värmland (en femte leverantör har sen tidigare ett gällande avtal). För västra körområdet (Arvika, Eda och Årjäng) blev det Arvika-Eda Taxitransporter som vann tilldelningen.

De nya avtalen startar redan den 22 december och gäller till den 31 augusti 2021.

Jan 26, 2015

Skoltrafiken i Arvika

Arvika Eda Taxitransporter AB har skrivit avtal med Värmlandstrafik AB angående skoltrafiken i Arvika kommun. Avtalet omfattar tiden från och med tidtabellskiftet december 2015 till och med tidtabellsskiftet december 2025. Efter överenskommelse mellan Värmlandstrafik AB och Arvika Eda Taxitransporter AB kan avtalet förlängas två år.

Jan 26, 2015

Skoltrafiken i Säffle

Arvika Eda Taxitransporter AB har skrivit avtal med Värmlandstrafik AB angående skoltrafiken i Säffle kommun. Avtalet omfattar tiden från och med tidtabellskiftet december 2015 till och med tidtabellsskiftet december 2025. Efter överenskommelse mellan Värmlandstrafik AB och Arvika Eda Taxitransporter AB kan avtalet förlängas två år.

Jan 26, 2015

Skoltrafiken i Eda

Arvika Eda Taxitransporter AB har skrivit avtal med Värmlandstrafik AB angående skoltrafiken i Eda kommun. Avtalet omfattar tiden från och med 2016-08-01 till och med tidtabellsskiftet december 2025. Efter överenskommelse mellan Värmlandstrafik AB och Arvika Eda Taxitransporter AB kan avtalet förlängas två år.

Please reload